Selskapsmeny

Kokk hjem til deg

Denne menyen forutsetter at kokken kommer hjem til deg, eller til det lokalet du ønsker. Vi er også behjelpelig med servitører.

Ta kontakt for pris, prisen vil variere med sesong og antall gjester.

Forretter:

Kamskjell salt og søt

Varmrøkt ørret med grovt flatbrød, Røros rømme og eggerøre

Viltpatê med Cumberlandsaus, skogsbær og sopp 

Røkt andebryst med marinerte kirsebær, portvin reduksjon og løkmarmelade

Hovedretter:

Bakt kveite,  "rødvins" smørsaus, betesalat og brokkoli

Dampet ørret, hvitvinssaus med safran, spinat timbal og "søte" røtter

Stekt breiflab, Grønn peppersaus, bakte rødbeter og gulrotpuré

Reinsdyrfilet, rotfrukter og lett kremet sjysaus

Hjortemedaljong, eplesaus og kantareller

Lammecarrè, rosmarinsjy, sopp og spinat

 

Dessert:

Crème brûlée med jordbær sorbèt

Modne oster, godt brød, gode frukter, nøtter og honning

Mango moussekake, bringebærsorbèt og kandisert lime