Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

vår meny

JULEMENY

Kald julelunsjtallerken:

Med gravlaks, sild, ribbe, sylte, kalkun, waldorfsalat, brød og smør Kr 195,-

Pinnekjøtt:

with vossa sausage, root mash, broth and potatoes Kr 345,-

Middager



Kyllinggryte med ris Kr 180,-
Biff stroganoff med potetmos Kr 180,-
Viltgryte med potetmos og tyttebær Kr 210,-

 Kakemeny

Ostekake:

Ostekake med jordbær 16 biter Kr 608,-

Ostekake med friskefrukter 16 biter Kr 608,-

Skogsbærkake:

18 biter kr 684,- eller 24 biter Kr 912,-

Moussekake:

Moussekake m/bringbær 20 biter Kr 740,-

Rund Fruktkake:

18 biter kr 684,- eller rektangulær i 35 biter Kr 1330,-

Kransekake:

Kransekake 18 ringer Kr 650,-

Kremkake:

14 biter Kr 532,-, 18 biter Kr 684,- eller 24 biter Kr 912,-
 
 

Rund Jorbær gelè kake:

18 biter Kr 684,- eller 24 biter kr 912,- Rektangulær i 35 biter Kr 1330,-
Marsipankaker:

14 biter Kr 532,-  18 biter Kr 684,-  24 biter Kr 912,-  35 biter Kr 1330,- 45 biter Kr 1710,-  55 biter Kr 2090,-  70 biter Kr 2660,-
 Luganokake:

18 pieces Kr 684, - or 24 pieces Kr 912, -

Sjokoladekake:

Sjokoladekake med glasert marsipanlokk 24 biter Kr 912,-

Hvete kringle:

Hvete kringle 35 bit Kr. 590,-

Wales kringle:

Wales kringle Kr 1020,-

 Koldtbord, Tapas og spekemat

Koldtbord 8:

Koldtbord 8 retter Roastbeef med remulade Laks med eggerøre Karbonader med løk Kylling
Waldorfsalat Potetsalat Skalldyrsalat Cabaret med reker Kr. 297,-
Tillegg for brød og smør kr 40,-

Koldtbord 10:

Koldtbord 10 retter Roastbeef med remulade Laks med eggerøre Karbonader med løk Kylling
Waldorfsalat Potetsalat Skalldyrsalat Cabaret med reker Helkokt ørret Spekefat
Kr 379,-
Tillegg for Brød og smør kr 40,-

Spekefat Kr 379,-:

Vårt spekefat består av en herlig kombinasjon av spekemat og tilbehør.

  • Spekeskinke.
  • Fenalår
  • Morrp&osl ash;lse
  • Spekepølse
  • Eggereøre
  • Potetsalat Rømme
  • Flatbrød og smør

Tapas 1 Kr 385,-:

Hvorfor ikke velge et tapasbord?

•Kyllingspyd med sataysaus.
• Kjøttboller med urtekrydder.
• Gratinerte tortilla med kjøttfyll.
• Aioli.
• Chillimarinerte scampi.
• Dadler og bacon.
• Chorizo og bakt sopp.
• Marinerte oliven.
• Seranoskinke og asparges.
• Tomat salat.

Tapas 2 Kr 407,-:

• Laks tatrtar.
• Bakt champignon og spansk spekepølse.
• Dadler m/bacon.
• Marinert asparges og seranoskinke.
• Spanske kjøttboller i tomat og mandelsaus.
• Kylling confit.
• Chili scampi.
• Manchego.
• Marinert oliven.
• Aioli.
• Foccacia.

 PÅSMURT

Snitter kr 130,-:

Vårt standardsortiment med snitter ser slik ut.

  • Laks og eggerøre .
  • Reker og majones.
  • Roastbiff med remulade eller potetsalat .
  • Brie med frukt.
  • Hjemmelaget karbonade i stedet for en av de andre (+kr15,-).

Smørbrød:

  • Med karbonade med løk. Kr 84,-
  • Med laks og eggerøre. Kr 78,-
  • Med reker og majones            Kr 78,-
  • Med roastbeef og remulade   kr 78,-

Baguetter:

  • Med ost og skinke Kr 72,-

  • Med laks og eggerøre Kr 76,-
  • Med reker og majones Kr 76,-
  • Med Roastbeef og remulade Kr 76,-

Ciabatta og Grove trekantbrød:

  • Med Brie og frukt Kr 76,-

  • Egg, tomat, majones og bacon Kr 76,-
  • Eggesalat og salami Kr 76,-
  • Kyllingsalat Kr 76,-
  • Karbonade med rødbetsalat Kr 76,-

SELSKAPSMENY OG KOKK HJEM TIL DEG

Firmameny og lage mat hjem til deg:

Denne menyen forutsetter at kokken kommer hjem til deg, eller til det lokalet du ønsker. Vi er også behjelpelig med servitører.

Ta kontakt for pris, prisen vil variere med sesong og antall gjester.

Forretter:
  • Kamskjell salt og søt.

  • Varmrøkt ørret med grovt flatbrød, Røros rømme og eggerøre.
  • Viltpatê med Cumberlandsaus, skogsbær og sopp.
  • Røkt andebryst med marinerte kirsebær, portvin reduksjon og løkmarmelade.

Hovedretter:

  • Bakt kveite, "rødvins" smørsaus, betesalat og brokkoli.

  • Dampet ørret, hvitvinssaus med safran, spinat timbal og "søte" røtter.
  • Stekt breiflab, Grønn peppersaus, bakte rødbeter og gulrotpuré.
  • Reinsdyrfilet, rotfrukter og lett kremet sjysaus.
  • Hjortemedaljong, eplesaus og kantareller.
  • Lammecarrè, rosmarinsjy, sopp og spinat.

Dessert:

  • Crème brûlée med jordbær sorbèt.
  • Modne oster, godt brød, gode frukter, nøtter og honning.
  • Mango moussekake, bringebærsorbèt og kandisert lime.
Share on Facebook