vår meny
Middager
Biff stroganoff med potetmos Kr 235,-
Viltgryte med potetmos og tyttebær Kr 265,-
Kakemeny
Ostekake:
Ostekake med friskefrukter 16 biter Kr 680,-
Moussekake:
Moussekake m/bringbær 20 biter Kr 780,-
Kransekake:
Kransekake 18 ringer Kr 720,-
Kremkake:
14 biter Kr 605,-, 18 biter Kr 735,- eller 24 biter Kr 975,-
Marsipankaker:
Marsipankake:
14 biter Kr 610,- 18 biter Kr 735,- 24 biter Kr 985,- 35 biter Kr 1480,- 45 biter Kr 1850,- 55 biter Kr 2300,- 70 biter Kr 2900,-
Sjokoladekake:
Sjokoladekremkake 14 bit Kr 605,- 24 biter Kr 980,- 35 bit Kr 1430,-
Hvete kringle:
Hvete kringle 35 bit Kr. 650,-
Wales kringle:
Wales kringle Kr 1195,-
Koldtbord, Tapas og spekemat
Koldtbord 8:
Koldtbord 8 retter Roastbeef med remulade Laks med eggerøre Karbonader med løk Kylling
Waldorfsalat Potetsalat Skalldyrsalat Cabaret med reker Kr. 330,-
Tillegg for brød og smør kr 45,-
Koldtbord 10:
Koldtbord 10 retter Roastbeef med remulade Laks med eggerøre Karbonader med løk Kylling
Waldorfsalat Potetsalat Skalldyrsalat Cabaret med reker Helkokt ørret Spekefat
Kr 415,-
Tillegg for Brød og smør kr 45,-
Spekefat Kr 430,-:
Vårt spekefat består av en herlig kombinasjon av spekemat og tilbehør.
- Spekeskinke.
- Fenalår
- Morrp&osl ash;lse
- Spekepølse
- Eggereøre
- Potetsalat Rømme
- Flatbrød og smør
Tapas 1 Kr 415,-:
Hvorfor ikke velge et tapasbord?
•Kyllingspyd med sataysaus.
• Kjøttboller med urtekrydder.
• Gratinerte tortilla med kjøttfyll.
• Aioli
.• Chillimarinerte scampi.
• Dadler og bacon.
• Chorizo og bakt sopp.
• Marinerte oliven.
• Seranoskinke og asparges.
• Tomat salat. Focaccia
Tapas 2 Kr 435,-:
• Laks tatrtar.
• Bakt champignon og spansk spekepølse.
• Dadler m/bacon.
• Marinert asparges og seranoskinke.
• Spanske kjøttboller i tomat og mandelsaus.
• Kylling confit.
• Chili scampi.
• Manchego.
• Marinert oliven.
• Aioli.
• Foccacia.
PÅSMURT
Vårt standardsortiment med snitter ser slik ut.
- Laks og eggerøre .
- Reker og majones.
- Roastbiff med remulade eller potetsalat .
- Brie med frukt.
-
Hjemmelaget karbonade i stedet for en av de andre (+kr15,-).
Smørbrød:
- Med karbonade med løk. Kr 98,-
- Med laks og eggerøre. Kr 98,-
- Med reker og majones Kr 98,-
- Med roastbeef og remulade kr 98,-
Baguetter:
-
Med ost og skinke Kr 84,-
- Med laks og eggerøre Kr 88,-
- Med reker og majones Kr 88,-
-
Med Roastbeef og remulade Kr 88,-
Ciabatta og Grove trekantbrød:
-
Med Brie og frukt Kr 88,-
- Egg, tomat, majones og bacon Kr 88,-
- Eggesalat og salami Kr 88,-
- Kyllingsalat Kr 88,-
-
Karbonade med rødbetsalat Kr 88,-
SELSKAPSMENY OG KOKK HJEM TIL DEG
Firmameny og lage mat hjem til deg:
Denne menyen forutsetter at kokken kommer hjem til deg, eller til det lokalet du ønsker. Vi er også behjelpelig med servitører.
Ta kontakt for pris, prisen vil variere med sesong og antall gjester.
-
Kamskjell salt og søt.
- Varmrøkt ørret med grovt flatbrød, Røros rømme og eggerøre.
-
Røkt andebryst med marinerte kirsebær, portvin reduksjon og løkmarmelade.
Hovedretter:
-
Bakt kveite, "rødvins" smørsaus, betesalat og brokkoli.
- Stekt breiflab, Grønn peppersaus, bakte rødbeter og gulrotpuré.
- Hjortemedaljong, eplesaus og kantareller.
- Lammecarrè, rosmarinsjy, sopp og spinat.
Dessert:
- Crème brûlée med jordbær sorbèt.
- Modne oster, godt brød, gode frukter, nøtter og honning.
- Pasjonsfrukt moussekake med bringebærsorbèt